sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Mätsäröimässä


Käytiin eilen Blackyn ja Rockyn kanssa Säästötalon järjestämissä mätsäreissä ja meni kieltämättä tosi kivasti kummankin osalta. Kisat oli ihan Pieksämäellä ja tuomarina oli Hannu Talvi.
Valmistauduin edellisenä päivänä mätsäreihin harjaamalla Blackystä pahimmat takut pois ja Rockyn pesin puti puhtaaksi. Enni oli läpiajanut Rockyn aikaisemmin jos joutuu esittämään sen, kun ovat jo samassa luokassa.


Rocky otti aika iisisti koko ajan kehän laidalla häkissä, kun tein ilmoituspisteellä hommia. Otti se parit kauneisunetkin. Blacky oli adhd ja ei oikein malttanut alussa keskittyä kun sitä treenailin ennen kehään menoa.Vein ensiksi Blackyn kehään ja poika yllätti punaisella nauhalla. Se esiintyi kehässä varmasti ja rauhallisesti, llätyin itsekkin hihnanpäässä. Vastassa meillä oli labradorinnoutaja.

  Vaihdoin Rockyn ja se sai sinisen. Toinen koira oli vain yksinkertaisesti kova vastus ja ei huonolle hävitty. Sinisten kehässä Rocky sijoittui toiseksi.Palkinnoksi saatiin kassi, jossa oli koiranruokaa, lelu, hihna, kananrintafileitä ja jotain purutikkuja, mutta kyllä hyvä mieli oli paras palkinto :)  Blacky ei sijoittunut punaisissa, vaikka hienosti olikin.

Talvi antoi Rockystä kehässä positiivista palautetta, että oli oikein hyvät etuliikkeet (ainakin tänäpäivänä) ja että on erittäin komea uros. Olin jutellut Hannun kanssa ennen kehää ja oli kysynyt mistä oli Tuusniemessä rokottanut.

 Käytiin mätsäreitten jälkeen ottamassa koirahallilla kuvia, mutta niitä kuvii tulee olemaan sitten seuraavassa postauksessa. Kiitos Tiialle kauheasti kuvista ! Kiitos Ennille seurasta ja kannustuksesta! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti